شما میخواهید تغذیه سالم بخورید، اما دانستن اینکه ادعاهای موجود در بستههای غذا به چه معناست میتواند سخت و طاقتفرسا باشد. واقعاً «سالم» روی بسته به چه معناست؟ یک مورد با برچسب "بدون کالری" چند کالری دارد؟
معانی 14 ادعای رایج بسته های غذایی را بیاموزید تا بتوانید دفعه بعد که در خواربار فروشی هستید، انتخاب های عاقلانه ای داشته باشید:
1. بدون کالری
2. بدون چربی یا بدون قند
3. بدون گلوتن، بدون گلوتن، بدون گلوتن یا بدون گلوتن
- کمتر از 20 قسمت در میلیون گلوتن
4. منبع خوب
- حداقل 10 درصد از ارزش روزانه یک ویتامین یا ماده مغذی خاص را تامین می کند
5. سالم
- کم چرب
- چربی اشباع کم
- کمتر از 480 میلی گرم سدیم
- کمتر از 95 میلی گرم کلسترول
- حداقل 10 درصد از ارزش روزانه ویتامین های A، C و D. اهن؛ پروتئین؛ کلسیم؛ فیبر؛ یا پتاسیم
- نیازی نیست که مواد غذایی دارای چربی کل کم باشند، اما دارای مشخصات چربی از چربی های تک غیراشباع و چند غیراشباع هستند.
6. فیبر بالا
7. در بالا
- 20٪ یا بیشتر از ارزش روزانه یک ماده مغذی مشخص را فراهم می کند
8. نور یا لایت
- یک سوم کالری کمتر از غذای معمولی
- نصف چربی غذای معمولی
9. کم کالری
10. کلسترول پایین
- کمتر از 20 میلی گرم کلسترول
- 2 گرم یا کمتر چربی اشباع شده
11. سدیم کم
- کمتر از 140 میلی گرم سدیم
12. طبیعی
- بدون مواد مصنوعی یا مصنوعی اضافه شده (شامل افزودنی های رنگی)
13. ارگانیک
- مواد تشکیل دهنده بدون کودهای مصنوعی و سموم دفع آفات تولید می شوند، برای کاهش آلودگی و ایجاد عادات ایمن و سالم دام پرورش می یابند.
- حداقل 95 درصد از مواد ارگانیک هستند
- برچسب ممکن است شامل مهر ارگانیک USDA یا ادعای ارگانیک باشد
14. کاهش یافته است
- کمتر از 25 درصد از ماده مغذی یا کالری مشخص شده نسبت به محصول معمولی
دفعه بعد که در خواربار فروشی هستید، به ادعاهای مربوط به بسته های غذا و نوشیدنی توجه کنید. درک معنای واقعی می تواند به شما کمک کند تا بهتر به اهداف خود یعنی تغذیه سالم برسید.