بهترین برنامه غذایی برای افراد مبتلا به دیابت دو هدف دارد: کنترل قند خون و محافظت از قلب. این باید شما را با مواد مغذی کلیدی و فیبر فراوان تغذیه کند - 30 تا 38 گرم برای مردان و 21 تا 25 گرم برای زنان. وعده های غذایی خود را با غذاهای کامل بسازید - همه رنگ های سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، پروتئین های سالم و چربی های غیر اشباع. این رویکرد می تواند به کاهش وزن نیز کمک کند، که اغلب برای مدیریت دیابت ضروری است. در اینجا گزینه های برجسته برای خوشمزه نگه داشتن وعده های غذایی و سلامت قلب آورده شده است.
حبوبات
2/14
فیبر قند خون را کاهش می دهد و حبوبات راهی عالی برای وارد کردن آن به رژیم غذایی شما هستند. علاوه بر حبوبات سیاه، سفید، چشم بلبلی، سرمه ای و سایر لوبیاها، عدس و نخود خشک خرد شده را امتحان کنید که بدون خیساندن از قبل پخته می شوند. یک فنجان حبوبات پخته شده هر روز می تواند با کاهش فشار خون، ضربان قلب در حالت استراحت و سطح چربی خون به نام تری گلیسیرید، A1c شما را کاهش داده و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد. آنها همچنین می توانند خطر سکته مغزی را کاهش دهند.
جو دوسر
3/14
فیبر به دو صورت وجود دارد: فیبر نامحلول در غلات کامل و فیبر محلول در حبوبات و جو دوسر. فیبر محلول به کاهش قند خون و کلسترول کمک می کند تا از قلب شما محافظت کند. هر چه جو دوسر کمتر فرآوری شده باشد، مواد مغذی بیشتری دارد، بنابراین جو دوسر نورد شده یا فولادی را به جای فوری انتخاب کنید.
تمشک قرمز
4/14
بسیاری از انواع توت ها سرشار از مواد مغذی هستند، اما تمشک برای کنترل قند خون فوق ستاره است. آنها فقط 5 گرم قند در هر فنجان دارند و فیبر زیادی دارند. آنها همراه با فیبر برای سلامت قلب مفید هستند زیرا دارای مواد مغذی هستند که با التهاب و کلسترول LDL (بد) بالا مبارزه می کنند.
بادام ها
5/14
آجیل ها پروتئین، چربی های سالم و کربوهیدرات ها را به همراه مقداری فیبر و مواد مغذی مهم تامین می کنند. بادام به ویژه به قند خون، کلسترول و چربی خون ثابت کمک می کند. آنها همچنین گرسنگی را برطرف می کنند. فن بادام نیست؟ یک مشت گردو می تواند مقاومت به انسولین را بهبود بخشد و با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.
غلات کامل
6/14
وقتی صحبت از کنترل قند خون به میان می آید، کربوهیدرات ها از جدول حذف نمی شوند. اما نوع خوردن شما مهم است. وقتی می خواهید نان یا پاستا بخورید، به سراغ انواع غلات کامل بروید. بر خلاف نوع تصفیه شده و فرآوری شده، غلات کامل دارای لایه های سبوس و جوانه دست نخورده هستند و این به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند. آنها علاوه بر فیبر، سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین B، منیزیم و سلنیوم هستند. غلات کامل افزایش معمول قند خون بعد از غذا را کاهش می دهد و به شما کمک می کند مدت طولانی تری احساس سیری کنید.
دانه کتان
7/14
دانههای کتان به دلیل اندازه کوچکشان، در برابر قند خون و کلسترول بالا کاملاً مؤثر هستند. آنها به دلیل وجود ماده مغذی به نام secoisolariciresinol diglucoside (SDG) به مبارزه با تجمع پلاک روی دیواره سرخرگ ها که منجر به بیماری قلبی می شود، کمک می کنند. این می تواند کلسترول کل را کاهش دهد، به خصوص نوع "بد" آن، LDL، در حالی که نوع "خوب"، HDL را افزایش می دهد. سعی کنید دانه های کتان را در آسیاب قهوه فرآوری کنید و روی بلغور جو دوسر و ماست بپاشید. شما همچنین می توانید آنها را به جای مقداری آرد در دستور العمل ها استفاده کنید.
جو
8/14
جو یک پایه خوشمزه برای سوپ ها و غذاهای جانبی سالم است و از خانواده غلات کامل است. سرشار از نوعی فیبر به نام بتا گلوکان است که هم سطح کلسترول و هم قند خون را برای حمایت از سلامت قلب و مدیریت دیابت کاهش می دهد. جو پوست کنده را انتخاب کنید نه مروارید که وقتی فرآوری می شود وضعیت غلات کامل خود را از دست می دهد.
ماهی چرب
9/14
ماهی هایی مانند سالمون، شاه ماهی، قزل آلای رنگین کمان و ساردین سرشار از چربی های غیراشباع به نام اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای سلامت قلب مفید هستند. یک دوز منظم از این مواد مغذی می تواند به جلوگیری از تهدید خطرناک مرتبط با دیابت برای بینایی، یعنی رتینوپاتی دیابتی کمک کند. یک ماهی چرب 3 اونس که دو بار در هفته سرو می شود، آنچه را که نیاز دارید به شما می رساند.
سبزیجات
10/14
سبزیجات کم کالری مانند اسفناج و کاهو بیش از یک پایه سیر کننده برای سالاد هستند. آنها مملو از مواد مغذی برای حمایت از سلامتی هستند. برای کاهش خطر بیماری قلبی هر روز یک یا دو وعده بخورید. آنها سرشار از ویتامین های C و E هستند که در برابر التهاب محافظت می کنند و فیبر که به کاهش قند خون کمک می کند.
کلم بروکلی
11/14
این سبزی تقریباً در صدر فهرست همه مواد غذایی فوقالعاده قرار دارد و در مورد کنترل بهتر قند خون ناامید نمیشود. با هر لقمه، یک ماده شیمیایی گیاهی به نام سولفورافان دریافت می کنید که برای کاهش قند خون عمل می کند. علاوه بر این، فقط ¼ فنجان در روز می تواند به کاهش تجمع کلسیم در شریان ها کمک کند. سایر اعضای خانواده سبزیجات چلیپایی نیز می توانند مزایای مشابهی داشته باشند. کلم بروکسل، کلم و گل کلم را امتحان کنید.
دانه کدو تنبل
12/14
کروتون ها را به نفع تخمه کدو تنبل در سالاد خود حذف کنید تا از دیابت پیشگیری کنید. آنها به کاهش سطح قند خون بعد از غذا کمک می کنند، به علاوه منیزیم آنها از سلامت قلب و استخوان حمایت می کند. آنها را به صورت پپیتا بدون نمک بخرید یا خودتان کباب کنید -- خوردن پوسته آن که به خوبی در فر برشته می شود و فیبر اضافی به شما می دهد بسیار خوب است.
روغن زیتون اضافی
13/14
اگرچه چربی ها سطح قند خون را افزایش نمی دهند، اما می توانند بر سلامت قلب و عروق تأثیر بگذارند. چربی های اشباع شده حیوانی بیشترین خطر را برای قلب شما ایجاد می کند. در میان چربیهای گیاهی، روغن زیتون فوق بکر به لطف ترکیباتی به نام پلی فنولیک، برجسته است و حتی ممکن است از قلب محافظت کند. روغن زیتون یکی از بخشهای کلیدی رژیم غذایی مدیترانهای است که میتواند به بدن شما کمک کند تا از انسولین بهتر استفاده کند، فشار خون را کاهش دهد و خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش دهد.
کفیر
14/14
این یک نوشیدنی تخمیر شده بر پایه شیر و سرشار از پروبیوتیک است. یک مطالعه نشان داد که نوشیدن 2.5 فنجان کفیر هر روز به مدت 8 هفته باعث کاهش نتایج A1c در افراد مبتلا به دیابت می شود. کفیری که آنها می نوشیدند دارای چند نوع باکتری بود: لاکتوباسیلوس کازئی ، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریا . کفیر همچنین به کاهش فشار خون، یکی دیگر از عوامل خطر بیماری قلبی کمک می کند.