1)به مدت 10 دقیقه خیس کنید تا ناخنها نرم شوند. خیساندن پای بیماران دیابتی فقط باید توسط یک متخصص مراقبت های بهداشتی انجام شود.
2)پس از اتمام خیساندن و شستن پاها، پای بیمار را کاملا خشک کنید. دست های خود را بشویید و برای کوتاه کردن ناخن های پا دستکش بپوشید. ناخن را باید در سطح نوک انگشتان پا کوتاه کرد.
هنگامی که تمام انگشتان پا کوتاه و پر شدند، دستکش های خود را بردارید و دست های خود را بشویید. لوسیون را به بالای پا و کف پا بمالید، لوسیون را به خوبی بمالید و لوسیون اضافی را با حوله پاک کنید.
3)برای بیمارانی که ناخن های پای دیابتی خود را در خانه کوتاه می کنند، دستورالعمل های ساده زیر را به آنها آموزش دهید:
مطمئن شوید که نور خوبی دارید.
ناخنهای پا را بعد از حمام کوتاه کنید، پاها را بهخوبی خشک کنید، مخصوصاً در بین انگشتان پا.
از انگشت کوچک پا شروع کنید و به انگشت بزرگ پا بروید.
از برش های کوچک استفاده کنید، هرگز ناخن پا را یکجا نکشید.
صاف برش دهید و از سوهان ناخن برای صاف کردن لبه ها استفاده کنید.
لوسیون را به پایین و بالای پاها بمالید، هرگز در بین انگشتان پا قرار نگیرید.