شکلات تلخ چیست؟
شکلات تلخ به هر شکلاتی گفته می شود که حداقل 50 درصد مواد جامد کاکائو، کره کاکائو و شکر داشته باشد. برخلاف شکلات شیری، شکلات تلخ با شیر درست نمیشود، اگرچه ممکن است مقادیر کمی از آلودگی متقاطع در طول تولید داشته باشد. شکلات تلخ با کیفیت پایین می تواند روغن، چربی کره و طعم های مصنوعی نیز داشته باشد.
آیا شکلات تلخ کافئین دارد؟
هر چه مواد جامد کاکائو بیشتر باشد، در واقع کافئین بیشتری دارد.
آیا شکلات تلخ وگان است؟
برچسب را بررسی کنید. کاکائو به شکل طبیعی خود گیاهی است. اما برخی از برندهای شکلات تلخ در طول فرآوری، مقدار کمی لبنیات را جذب می کنند. سایر مواد افزودنی مانند آب پنیر، کازئین و لاکتوز نیز محصولات لبنی هستند.
آیا شکلات تلخ برای شما مفید است؟
شکلات تلخ دارای برخی از اجزای است که فوایدی برای سلامتی دارد. اما نسبتاً کالری، چربی و قند افزوده بالایی دارد. مانند بسیاری از غذاها، بهتر است آن را در حد اعتدال مصرف کنید. نسبت به شکلات شیری شکر کمتری دارد، بنابراین انتخاب بهتری از این دو است.
فواید شکلات تلخ برای سلامتی
کاکائو مورد استفاده برای تهیه شکلات تلخ سرشار از فلاوانول است که در گیاهانی مانند درخت کاکائو (محل رشد دانه کاکائو) یافت می شود. فلاوان 3-اول های منحصر به فرد موجود در دانه های کاکائو همان چیزی است که به کاکائو خالص طعم تلخ می دهد.از آنجایی که فلاوانول های کاکائو دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند، ممکن است به موارد زیر کمک کند:
مطالعات جداگانه نشان داده است که شکلات تلخ ممکن است از بیماری های قلبی و عروقی (قلبی عروقی) محافظت کند. به نظر می رسد شکلات تلخ دارای اثرات ضد التهابی و همچنین خواصی است که به جلوگیری از لخته شدن خون و کاهش فشار خون کمک می کند. مطالعات بیشتری برای تأیید اینکه آیا این اثرات همه با هم کار می کنند مورد نیاز است.